Jelentkezés

CTE Cross Élménytábor Tenerife: Tenerife, 2024-04-15 - 2024-04-21

A HLT és a CTE csapata közös crossfit alapú élménytábort hirdet.
A célja, hogy professzionális edzés környezetben biztosítson heti 4 edzést, plusz meseszép környezetben egy kis terep futást mindezt úgy, hogy a nap többi részén és a fennmaradó napokban Tenerife mesés világába varázslatos engedjen betekintést.
A tabor alapdíja 650 euró ebben biztosítjuk a szállást a bérautókat a tengeri kajak programot egy bálna néző hajós túrát, a vulkán néző autózást és a fakultatív programok előkészítését és természetesen az edzéseket.
Az alap csomagban a 4 ágyas apartmanokba 3- főt helyezünk el a 6 os apartmanba 4 főt és egy bérautó pedig 3 ember számára biztosítja a kényelmes közlekedést. A beosztásokat az indulás előtt egyeztetjük.
A tábor létszáma 12-15fő lehet azért, hogy mindenki számára megfelelő pontosságú edzés és program flexibilitást tegyünk lehetővé.
Tenerife szigete a 12 hónap tavasz világa és annyi csodát rejt, hogy annak megélése legalább annyi kitartást igényel, mint a Cross edzés. Persze a pihenés, a bulizás, a standolás mind része a programnak így, aki szeretne egy összetett és intenzív élménnyel gazdagodni annak várjuk a jelentkezését !
A tabor díja nem tartalmazza repjegyet a magyarorszagi transzfert és az étkezést, de ezek kapcsán is adunk támogatást az optimális kiválasztásban!
Családok esetén100-100 euro kedvezményt kapnak a tabor díjából akik nem vesznek részt az edzéseken vagy max főre töltik az apartmant
 
Kérdés esetén infók: Nagy Gábor - +36309540353
 

1. résztvevő adatai

Kapcsolattartó adatai

+36 1 356 37 01